ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

1

Το χαλαρωτικό μασάζ  είναι από τα πιο δημοφιλή είδη μασάζ. Παρεμβαίνει στο σώμα με λεπτούς χειρισμούς και απαλές μαλάξεις, που περιλαμβάνουν ολίσθημα, ζύμωμα, ελαφρά ρυθμικά κτυπήματα και εντριβές. Είναι ιδανικό για όσους πρωτοξεκινούν συνεδρίες, ενώ ενδεικνύεται για την αντιμετώπιση του πόνου και τη βελτίωση του κυκλοφορικού γενικότερα.

times-03

ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

5

Απολαύστε ένα οργανικό peeling σώματος που θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και στη συνέχεια ένα ενυδατικό μασάζ, που θα σας χαλαρώσει.

  • Peeling σώματος (10’)
  • Μασάζ με αιθέρια έλαια της επιλογής σας (60’)
times-04

ΜΑΣΑΖ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

3

Αυτή τη τεχνική μάλαξης προσφέρει γρήγορη και αποτελεσματική αποτοξίνωση του οργανισμού, καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, τοπική αναζωογόνηση του δέρματος και  μείωση της κυτταρίτιδας.

times-01

ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

4

Το λεμφικό μασάζ είναι μια ήπια μάλαξη. Στόχος του είναι να προάγει την φυσική αποστράγγιση της λέμφου, του υγρού που απομακρύνει τα απόβλητα του μεταβολισμού. Το λεμφικό μασάζ παρεμβαίνει ήπια και θεραπευτικά σε όλο το σώμα ενεργοποιώντας την καλή κυκλοφορία της λέμφου, ενώ ενδείκνυται ιδανικά και για άτομα με χαμηλό ανοσοποιητικό ή πάσχοντες από ιγμορίτιδα.

times-02

ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΕΦΑΛΗΣ

2

Το μασάζ προσώπου κεφαλής μας χαλαρώνει, μας ανακουφίζει και μας δημιουργεί ευφορία. Παράλληλα όμως μπορεί να αποδειχθεί και θεραπευτικό σε καθημερινά προβλήματα υγείας όπως οι πονοκέφαλοι κ.α

times-03

ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΕΓΚΥΟΥΣ

7

Το μασάζ εγκυμοσύνης αποτελεί ένα σύνολο από προσεκτικές και επιλεγμένες, γνωστές όμως τεχνικές, που μπορούν να εφαρμόζονται με ασφάλεια σε εγκύους, ακόμα και κατά την προχωρημένη εγκυμοσύνη. Εφαρμόζεται σε όλο το σώμα με σωστή τοποθέτηση της εγκύου σε ύπτια ή πλάγια στάση και με τη χρήση ειδικού κρεβατιού ή μαξιλαριών, αναλόγως με το στάδιο της κύησης.

times-03

BACK MASSAGE

8

Back massage  είναι το μασάζ πλάτης. Περιλαμβάνει μάλαξη σε αυχένα, πλάτη, μέση και χέρια και σκοπός του είναι να αποσυμφορήσει τον οργανισμό και να θεραπεύσει τον έντονο πόνο.

times-03

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

6

Ως στόχο έχει να καταπολεμήσει τον πόνο, την δυσκαμψία των αρθρώσεων και να επαναφέρει την μυϊκή ελαστικότητα. Το αθλητικό μασάζ απευθύνεται σε όσους ασκούν έντονη φυσική δραστηριότητα, όχι μόνο στους επαγγελματίες αθλητές.

times-03